Letsprængt poussin

Letsprængt poussin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poussin, renset og aftørret
1 spsk.salt
0.5 spsk.sukker
1 gulerod
0.5 løg i både
1 laurbærblad
1 kvisttimian
 
 Sauce:
25 g.smeltet smør
1 spsk.finthakket persille
 
 Tilbehør:
 broccoli
 gulerødder
 friskbælgede ærter
 creme fraiche smagt til med peberrod, sukker og citron
 
Opskrift:
Drys poussinen med salt og sukker og stil den i køleskab natten over.

Skyl og tør poussinen og kom den i kogende vand tilsat skiver af gulerod, løg, laurbærblad og timian.

Kog poussinen i 35 minutter og lad den stå i kogelagen 15 minutter.

Tag den op, fjern skindet og servér med smeltet smør tilsat persille og tilbehøret.





karakterer:
Opskriften er vist 11455 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu