Italienske mandelkager

Italienske mandelkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hakkede mandler
8-9 dl.hvedemel
4-5 dl.sukker
5-6 æg
1-2 tsk.bagepulver
 Syltede/kandiserede ingefær
 Æggehvide
 
Opskrift:
Hak mandlerne - put dem for eksempel i en frysepose og hak dem med en hammer. Bland dem med mel, bagepulver, sukker, hakkede ingefær og brug æggene til at få dejen til at hænge sammen.

Rul dejen ud som lange, tynde pølser på en bageplade (og husk at livet er for kort til ikke at bruge bagepapir).

Pensl dem med æggehvide. Bag dem i ovnen på 180 grader i ca 18 minutter.

Tag dem ud og skær pølserne over så hver kage er cirka 3 cm lange. Sænk varmen til 100-125 grader, sæt kagerne ind igen og tør dem til de er stenhårde.

Kagerne kan holde evigt i dåser.





karakterer:
Opskriften er vist 31706 gange,
og udskrevet 761 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-19 21:18:23
Hos os er kagerne væk i løbet af få dage, selvom jeg kommer dem i dåse. Så det er et forkert postulat under opskriften, medmindre dåsen er forseglet. De er bare for gode. Jeg har også kommet 5-6 knuste makroner og lidt vanille i.

  -   2008-10-12 07:45:58
Det er vist den småkage som heder Cantuccini

  -   2007-04-10 16:38:32
Det er en rigtig lækker opskrift, den er hver og prøve ! :)

  -   2005-01-01 01:01:01
ingefær kan erstattes af revet citronskal