Gulerodskage med ananas
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 124113 gange,
og udskrevet 7227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2014-05-31 22:15:38 Fulgte rådene fra nogle af kommentarerne og reducerede mængden af sukker til hvad der svarer til 210g.i stedet for 500g. Jeg fik ros fra min familie som jeg serverede den for at den var rigtig god og ikke for sød. Jeg kunne godt have tilføjet en smule mere men 500g ville have været al for voldsomt. Kagen har en rigtig fin konsistens. jeg har også brugt den som lagkage bund. spredte dejen ud og bagte den i 20 min ved 155 i varmluftovn. Lavede lag med chokoladebudding, jordbærsyltetøj og et lag med resten af pureret ananas. Toppet med smeltet chokolade..det fungerede fremragende. Karina Jensen - 2014-02-27 16:18:19 Hej. Når der står 400 gr. konserves ananas ? er det så MED væden den blendes ?? Merete - 2012-02-25 13:46:56 En god kage men jeg syntes ikke man kunne smage ananassen (brugte Nettos på dåse). Man skal nok bruge et mærke ananas der smager af noget, f.eks. Del Monte. mathilde - 2011-09-14 13:17:14 Lyder ulækkert... :S Gurli - 2011-07-24 10:29:25 Jeg har lige bagt kagen og den er godt nok færdig nu, men min er helt lys i stedet for mørk som du har på billedet. Har jeg gjort noget forkert???? sus - 2011-06-08 10:48:56 Rigtig dejlig kage, men kunne godt tænke mig at man kunne lave den lidt sundere med mindre margarine og sukker.. Karina - 2010-12-01 07:52:38 Denne er klart en af mine favorit kager! Og den falder osse i god jord hos kæresten! ;) Ingrid - 2010-06-09 16:00:23 Kan natron erstattes med alm bagepulver? jonna1 - 2010-04-24 11:53:21 kan også bruge ferskner. jeg kommer kum 200g sukkeri.til glasur bruger jeg appelsinsaft. denne kage er huset faorit kage Randi - 2010-04-14 18:45:13 Kan man erstatte kokusmel med noget andet da jeg er aerlargisk overfor det? Elvira - 2010-01-31 18:02:55 Rigtig lækker kage! Jeg brugte dog kun 200 g sukker (synes at dette er rigeligt, da ananasen i sig selv er sød). Brugte også smør i stedet for margarine, hvoraf jeg erstattede 100 af de 300 g med 18% creme fraiche. Til glasuren brugte jeg ananassaften. cathrine - 2008-11-26 17:26:52 Et hit!! Kan ikke lide glasur, men pensler med et ganskt tyndt lag flormelis rørt med ananassaft og drysser mandelflager på.Mums! Jeg har også bagt denne kage med æble i stedet for gulerod. Næste gang vil jeg prøve variationen med appelsin i stedet for ananas. Anja - 2008-11-17 20:17:43 Utrolig lækker og velsmagende kage, man skal dog ikke hælde for meget mandelessens i glasuren, da den bliver for stærk, men hold op, hvor er den kage populær :mums: .... - 2008-11-03 14:02:56 Jeg ville lige høre om der var nogen, der kunne fortælle hvor meget de 2-3 dråber i glasuren ca. svarer til i teskeform? Jeg lavede den igår og havde noget mandelessend på flaske, men det var lidt svært, at få dråber ud. Det lykkedes dog, men man kunne ikke smage det - det smagte bare af almindelig hvid glasur, så går ud fra mine dråber blev for små.. Nogen der kan hjælpe? På forhånd tak :o) Anja - 2008-11-02 11:06:25 Rigtig lækker kage. Har lavet den massere af gange bente - 2008-10-16 17:43:27 En super god kage. Brugte kun ca 300 g sukker men kagen blev lækker alligevel. Svale - 2008-07-25 07:54:13 DENNE KAGE HAR JEG BAGT IGEN OG IGEN, OG HVER GANG FALDER FOLK I SVIME OVER DEN, DEN ER ET SIKKERT HIT FOR STORE OG SMÅ! ALLE VIL HAVE OPSKRIFTEN. PRØV DEN, DET VIL IKKE FORTRYDES, FOR DEN ER RIGTIG RIGTIG GOD. Illa - 2008-04-06 12:18:17 Som sukker brugte jeg 2/3 økologisk rørsukker og 1/3 lys farin. Jeg synes det giver et ekstra pift til bagværk. Hvedemel erstatter jeg altid med biodynamisk speltmel. En rigtig god kage, bag rigeligt, mine gæster var begejstrede for kagen. anne - 2008-01-11 22:55:05 super kage til en 10 christina - 2007-12-09 09:11:36 Kagen er super lækker, og holder sig frisk i flere dage. Jeg blender ikke ananasen, men skærer dem i små stykker, hvilket jeg syntes giver et meget bedre resultat. bagermesteren - 2007-09-30 15:47:26 brugte appelsin istedet for annanas, og det smager mega nice :D RIO - 2007-09-03 14:30:03 Fantastisk lækker kage! Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har lavet den. Andrea - 2007-03-24 18:46:08 meget populær på Stensved Skole Rita - 2007-03-18 08:57:35 Jeg holder ovnen på 175 grader alle 40 minutter Per - 2007-03-16 22:47:22 Der skal mere glasur til (ca dobbel op), eller også skal den være ret tynd for at kunne bredes ud over hele kagen. anonym - 2007-03-07 16:00:41 kan tilslutte mig alle udtalelser og giver 10 i karakter Vivi - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har prøvet mange bradepandekager, men denne slog alle - den er bare lækker og holder sig godt. Christina - 2005-01-01 01:01:01 Alletiders kage, gør lykke hos både børn og voksne. Kan sagtens stå et par dage. susanne - 2005-01-01 01:01:01 skide god kage Linda - 2005-01-01 01:01:01 Absolut en god kage og så bliver den ikke tør på 2. dagen. Jeg er temmelig dårlig til at bage kage men denne kage bliver vellykket hver gang. anonym - 2005-01-01 01:01:01 absolut en kage som vil vække begejstring, har kun fået ros så kom bare igang hilsen en som elsker denne kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne