Æblebradepandekage

Æblebradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æblebradepandekage, billede 4 Æblebradepandekage, billede 1 Æblebradepandekage, billede 2 Æblebradepandekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.æbler
2-3 spsk.citronsaft
 
350 g.smør
300 g.sukker
 
6 æg, delte
2 tsk.vanillesukker
 
500 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
1.5 dl.mælk
 
 Pynt:
2-3 spsk.perlesukker
 
Opskrift:
Skræl æblerne og skær dem i tynde både. Dryp dem med citronsaft.

Rør smør og sukker godt. Æggeblommer og vanillesukker røres i.

Pisk hviderne stive og vendes i dejen sammen med mel, bagepulver og mælk.

Kom dejen i en smurt bradepande, ca. 30x40 cm. Stik æblebådene skråt ned i dejen (det skal være tæt). Drys med perlesukker.

Bag kagen på midterste rille i ca. 1 time ved 175 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 70029 gange,
og udskrevet 2709 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-27 17:28:06
Den er virkelig god. Lavede den som den står i opskriften, uden kanel. Den dejlige æblesmag skal efter min mening ikke blandes med kanel.

  -   2013-01-05 13:37:25
Pas på med for meget kanel,, det er usundt for børnene :)

  -   2010-01-21 11:55:40
prøv med lidt marsipan revet kanel og sukker og nødder

  -   2008-03-27 16:54:53
Rigtig dejlig kage kom 4 spiseskefulde kanel i for børnenes skyld;-)

  -   2008-02-11 15:46:36
God idé med kanel i dejen. Det giver lige et løft. Prøv at rive lidt marcipan hen over sammen med sukker og kanel. Så er det luksusudgaven

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god kage. Folk er vilde med den! Jeg puttede 2 spsk. kanel i dejen, og dryssede den med kanel og perlesukker. Det gav den en rigtig god smag. :o)