Hvidløgsmørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraden af og skær en rille ned langs mørbraden, uden at skære igennem. Fordel salt, peber, knust hvidløg og hakket persille i åbningen, og bind mørbraden sammen igen med bomuldsnor.
Steg mørbraden ved jævn varme et par min. på alle sider. Mørbraden steges færdig i ovnen ved ca. 200 grader C. alm. ovn i 20-30 minutter. Serveres med ovnbagte kartofler og kogte grønsager efter eget valg. |
|
Opskriften er vist 115700 gange,
og udskrevet 3430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (155 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte P-B - 2012-11-21 21:52:16 Vi pressede en halv citron over fyldet, inden vi snørede den sammen. Det blev super godt. Valgte at putte den i en stegepose, inden den kom i ovnen. Den blev både mør og saftig. Inge V. - 2011-05-03 12:56:06 Prøvede opskriften med fetaost. Den varme fetaost faldt ikke lige i familiens smag. Næste gang følger vi den originale opskrift, for køddet blev rigtig lækkert og kombinationen af persille og hvidløg er så god. anonym - 2009-07-09 13:58:04 Må indrømme at jeg blev lidt skuffet over retten. Hvidløgen er for krads... Ikke en god ret for efter min smag kallepik - 2008-12-08 16:05:01 kanon ret smager godt især med feta anonym - 2008-05-07 18:26:03 er rigtig lækkert,den ide med fetaen gav lige det sidste.Er helt sikkert en ret vi vender tilbage til ind imellem. Hanne Jens - 2007-08-29 10:24:50 Har prøvet den. Den er fantastisk. Prøv at lægge lidt feta-ost ned i den, det er bare godt. hej - 2007-03-27 17:13:55 jeg giver nu ikke mine kartofler mere end 30 - 35 min Per G. - 2007-03-26 00:09:24 60 minutter - er det ikke i overkanten :-?) Per - 2007-03-11 11:36:15 Ovnstegte kartofer: Kartofler skrælles og skæres i både, vendes med lidt olie og krydderurter efter smag f.eks oregano, basilikum eller timian, lægges i bradepande på bagepapir og steger i ovn ved 200 grader ca. 60 minutter. Lise - 2005-01-01 01:01:01 Lyder virkelig lækkert... helt sikkert det jeg serverer i morgen til Sankt Hans boso - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne