Svinekam stegt som vildt
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinekam brunes i smør og krydres med salvie, rosmarin, merian, knuste enebær, salt og peber.
Steges i ovn ved ca 180 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 time. Den sidste 1/2 time tilsættes 5 dl vand ved stegen. Hviler i ca 15 min. før udskæring. Stegeskyen sigtes ned i den brune kalvebouillon og reduceres (koges ned) til ca. 5 dl haves. Fonden jævnes til passende konsistens haves og tilsættes lidt piskefløde, smages til med gelé, salt og peber. Evt. lidt kulør. Pommes rissoles: De små kogte kartofler ristes på en pande i smørret. Serveres med waldorffsalat og tyttebær. |
|
Opskriften er vist 237501 gange,
og udskrevet 6061 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2015-09-01 13:55:25 Jeg kom 1 pk. (150 g) sliced bacon ovenpå stegen før den kom i ovnen. Det gav god vildt smag. Skal bestemt laves igen en anden gang. anonym - 2013-02-06 12:24:32 kan man bruge okse bouillon i stedet for kalv? Per - 2009-02-23 22:23:29 Vi savnede lidt den røgede smag, vi derfor anbefale at pikere kødet med bacon eller røget spæk. Man skærer nogle stave af et helt stykke bacon eller spæk, og så stikker man kniven ned i kødet med kødtrådene, og stikker en stav ned i hvert hul, det er samme princip som når man putter hvidløg i kød. Ellis - 2008-01-02 21:53:24 Denne opskrift var vildt god.Jeg lavede den nytårsaften til 11 personer,alle syntes det sammen som jeg. Hilsen Ellis |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne