Små Sarah Bernhard kager

Små Sarah Bernhard kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunde:
500 g.ren, rå marcipan
200 g.sukker
 ca. 3-4 æggehvider
 
 Creme:
5 dl.piskefløde
30 g.hele Arabicabønner
350 g.mørk chokolade
 
 
Opskrift:
Kransekagebunde:
Sukker og æggehvide røres godt sammen og står i ca. 15 minutter, til sukkeret begynder at opløses. Dette arbejdes langsomt ind i marcipanen lidt ad gangen. (Hvis nødvendigt tilsættes lidt ekstra æggehvide, dette afhænger af hvidens størrelse).

Kransekagemassen sprøjtes ud på bagepapirm med en stjernetylle og bages med en ekstra plade under ved 190 grader C i ca. 5 minutter (kun lige til de er gyldne) og afkøles.

Sarah Bernhard creme:
Piskefløde og Arabica (Arabicabønner foretrækkes, da dette giver det bedste resultat til Sarah Bernhard cremen) koges op og trækker ca. 15 minutter (gerne længere).

Herefter varmes fløden lidt op igen, bønnerne sigtes fra, og moccafløden hældes forsigtigt over den hakkede chokolade, til den danner en emulsion, og chokoladen er smeltet.

Herefter afkøles cremen. Helst til næste dag.

Den kolde Sarah Bernhard creme sprøjtes i små toppe oven på den kolde kransekagebund og vendes i revet god, mørk chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 28171 gange,
og udskrevet 458 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-11 18:31:08
Sarah er vist gået galt i byen. Hun står under"Hvide bønner" som "Små Sarah Bernard kager".

  -   2005-01-01 01:01:01
den simple udgave: sæt et god teskefuld på en alm. makron, der er dyppet med et par dråber portvin.

  -   2005-01-01 01:01:01
antal??