Havregrynskager 09
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen æltes sammen.
Trilles til kugler, der trykkes flade på bagepladen.
Bages ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter Lægges evt. sammen med smørcreme |
|
Opskriften er vist 133740 gange,
og udskrevet 2706 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Amira - 2015-06-03 15:48:19 Har lavet det det smager fantastisk 😊👌 anonym - 2014-12-22 16:50:24 At spørge om en fremgangsmåde ved en opskrift der er så ledt virker lidt dumt for mig. Sorry. anonym - 2014-02-05 13:04:52 Lægger sød kager :) dortheB - 2013-09-09 11:03:15 hmm arghhh kunne have været bedre ... men oki Signe :) - 2013-05-02 16:01:11 Hej. Jeg har lige bagt dem MMMMMMMMM de smager godt... men jeg bl4ev godt nok forskrækket over hvor store de er! Det er nok mig som har lavet for store klatter :) Men MMMMMMMMMMMM fortrækkes ;) Frida fortsat - 2011-08-20 12:09:28 *sket! Det lykkedes dog at forme nogle fine kager alligevel. Kagerne fik en del længere end opskriften antyder, men det kan dels handle om syltetøjet, dels om at alle ovne er forskellige. Til slut vil jeg sige at trods et lille pift af vanille, farin og syltetøj, blev kagerne noget kedelige og tørre... Frida - 2011-08-20 12:05:28 Jeg eksperimenterede lidt med opskriften, mest fordi jeg prøvede at efterligne nogle kager jeg en gang købte hos en bager: vanilledrømme. Så jeg erstattede 1/4 af sukkeret med farin, gav dem lidt ekstra margarine og æg, som én foreslog og lagde en klat hindbærsyltetøj ovenpå hver kage. Jeg begik den fejl at bruge flydende Becel, hvilket gjorde at dejen var helt umulig at trille kugler af. Jeg tilsatte en smule mel og lidt mere æg for at få den til at hænge sammen, men skaden var desværre slet Lars - 2011-06-25 17:02:15 Uhm de er super lækre og min familie er også vilde med den kan man de på kagedåsen ;) super skønne AnnaKrage - 2011-06-18 14:50:19 Super lækre småkager. Jeg puttede rosiner i halvdelen af dem, for at give dem et ekstra pift og det var fantastisk! Matilde - 2010-12-09 13:40:54 Super lækre småkager! Især for en som mig, der ikke kan tåle hvedemel ;) mig - 2010-11-03 11:23:07 Smager det ikke dårligt med margarine. Jeg er bare ikke så vild med margarine.... ;D Danmark - 2010-09-04 18:38:35 Smagte lækkert, men jeg gav dem lidt mere tid i ovnen. :) Julie og Sanne - 2010-07-31 17:02:33 Nok den dårligste opskrift jeg længe har set..... AD! Per - 2010-07-07 10:02:46 Hvis de ikke vil hænge sammen har du sikkert brugt koldt margarkine og ikke æltet længe nok. Den eneste ændring vi har gjort i forhold til opskriften er at vi har brugt smør i stedet for margarine, og de hænger fint sammen, og smager fantastisk. anonym - 2010-04-27 15:06:33 prøv at putte pålagchokolade ovenpå! ikk nogen - 2009-10-23 15:06:35 hej gode havregryns´kager men der mangler lidt en fremgangsmåde seeees :) bagern - 2009-08-18 19:36:50 hej de var rigtig gode jeg var helt vilde med dem prøv med noget kakao pulver så får de os lidt farve hehe god fornøjelse tilde og betty - 2009-01-15 15:13:48 super gode kager!! vi skal holde et stort fåredrag om "havregryns kager!" så der kan man vel se af vi ELESKER havregryns kager!! mvh.tilde og betty:) SLUT.. Vægtdiatisten - 2008-02-08 13:29:28 Her er en ny opdatering af denne opskrift: I stedet for 200 g sukker, så kun 50 g. Og i stedet for æg, hvedemel. Plantemargarinen erstattes af vand. Paul fa thisted - 2007-02-13 23:18:44 prøv og putte ca. 1tsk bagepulver og 1 ½ tsk vanillesukker ic - 2005-01-01 01:01:01 lækre kager. Nemme at bage. C.H - 2005-01-01 01:01:01 nemme men uden ret meget smag. Jeg puttede 100 g margarine og 1 æggeblome ekstra for at få dejen til at hænge sammen Nat.. - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler lidt en fremgangsmåde AK - 2005-01-01 01:01:01 wauw, mine børn var helt vilde med de kager. tusind tak for opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne