Cordon bleu
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kalvemørbraden eller filet i passende skiver, bank den ud og indlæg én skive fuldfed ost, og én skive skinke. Kødet krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør 4-5 min. - efter tykkelse. Hold kødet varmt i en gratinskål.
På samme pande ristes champignons. Fløde tilsættes, og der smages til cherry. Jævn saucen med en smørbolle. Tilbehør: Serveres med ristede eller nye kartofler samt flutes og frisk grøn salat. |
|
Opskriften er vist 89860 gange,
og udskrevet 1380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2016-09-17 17:44:37 Det hedder altså Cordon Bleu. Gordon Bleu er navnet på et værtshus i Ishøj 😂😂 Pirene - 2012-10-25 15:40:45 Meget lækker, men jeg brugte smør, Parma Skinke og Karl Johan svampe, der smager af mere end champinon. Michael - 2010-04-30 18:49:08 Super lækkert. Husk at bruge røget skinke.... Nellie - 2009-03-20 19:33:18 Det staves altså Cordon Bleu - selv om de færreste danskere er klar over det cmj - 2005-01-01 01:01:01 lækkert lækkert lækkert. nogert ganske andre end de tørre kalkuner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne