Cordon bleu

Cordon bleu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Cordon bleu, billede 4 Cordon bleu, billede 1 Cordon bleu, billede 2 Cordon bleu, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalvemørbrad
4 skiverdanbo guld
4 skiverskinke
 salt
 peber
 hvedemel
 smør
 
 Sauce:
200 g.champignon
2 dl.fløde
1 dl.sherry
 
 Smørbolle:
 smør
 hvedemel
 
Opskrift:
Skær kalvemørbraden eller filet i passende skiver, bank den ud og indlæg én skive fuldfed ost, og én skive skinke. Kødet krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør 4-5 min. - efter tykkelse. Hold kødet varmt i en gratinskål.

På samme pande ristes champignons. Fløde tilsættes, og der smages til cherry. Jævn saucen med en smørbolle.

Tilbehør:
Serveres med ristede eller nye kartofler samt flutes og frisk grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 89860 gange,
og udskrevet 1380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-17 17:44:37
Det hedder altså Cordon Bleu. Gordon Bleu er navnet på et værtshus i Ishøj 😂😂

  -   2012-10-25 15:40:45
Meget lækker, men jeg brugte smør, Parma Skinke og Karl Johan svampe, der smager af mere end champinon.

  -   2010-04-30 18:49:08
Super lækkert. Husk at bruge røget skinke....

  -   2009-03-20 19:33:18
Det staves altså Cordon Bleu - selv om de færreste danskere er klar over det

  -   2005-01-01 01:01:01
lækkert lækkert lækkert. nogert ganske andre end de tørre kalkuner