Eggs Benedict

Eggs Benedict, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Engelske muffins
2 spsk.Smør
8 skiverTyndt afskåret hamburgerryg
1 tsk.Eddike
8 Æg
 Salt
 peber
 cayennepeber
 Hollandaisesauce
 
Opskrift:
Del de fire muffins over i to, rist og smør dem. Fordel dem på 4 tallerkner og hold dem varme.

Rist kødet let på panden.

Fyld en gryde med vand, tilsæt eddike og bring det i kog. Lad æggene glide langsomt ned i vandet, ét for ét, og pochér dem i 3 minutter.

Anbring i mellemtiden en skive hamburgerryg på hver muffin halvdel.

Når æggene er færdige, tages de op af vandet med en hulske og dryppes helt tørre og anbringes på muffins og kød.

Hollandaisesaucen hældes over, og salt, peber og cayennepeber drysses over.

Retten serveres så varm som muligt.

Tips:

Hollandaisesaucen beskrives nedenfor, men det anbefales, at mindre erfarne kokke bruger en dåse færdiglavet sauce, eventuelt tilsat en æggeblomme, der gør smagen mere fyldig. Det gør heller ikke saucen ringere, hvis man tilsætter 1-2 spsk. hvidvin. De 4 engelske muffins kan erstattes med 8 skiver fransk- eller formbrød. Æg til pochering bør være så friske som muligt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æg Benedict

karakterer:
Opskriften er vist 43843 gange,
og udskrevet 419 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu