Farserede porrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 358011 gange,
og udskrevet 15374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2021-10-09 00:15:38 Jeg kommer gerne hvidløg i farsen, smager skønt. anonym - 2020-01-06 07:10:59 Man kan med fordel også panere dem og stege dem i rigeligt med smør. Louise - 2017-03-29 11:50:10 Opvarmede I bare mornaysaucen? louise - 2017-03-05 18:50:37 jeg syntes farsen blev helt ekstremt vandet men det smagte godt Anne Mette - 2010-08-28 13:18:28 Der skal løg, eller porretoppe i farsen - og blandet svine/kalvefars. I det hele taget som en frikadellefars. Ellers god opskrift john - 2009-08-24 10:56:26 Der skal rigeligt med hakkede løg i farsen, og også gerne finthakket purløg. sydhavnen - 2009-08-10 13:24:40 De er meget lækre, men tilsatte dog en anelse revet muskatnød. Jeg kan kun sige en ting PRØV DET. Per - 2008-10-12 19:40:48 Vi serverede de farserede porrer med en bagt kartoffelmos og mornaysauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne