Hyldebærsuppe med karamelliserede brødterninger
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
|
|
Skær brødet i små terninger. Varm smør og sukker til en lys karamel på en pande og steg brødterningerne, til de er sprøde og lysgyldne. Hæld dem over på et stykke bagepapir. Bred dem ud ved hjælp af 2 gafler. Bring 1 l af vandet og saften i kog og smag til med sukker.
Rør kartoffelmelet ud i resten af vandet og jævn hyldebærsuppen hermed. Rør det i på én gang, når det koger, og tag gryden væk fra blusset, det må ikke koge igen. Servér den varme suppe med de karamelliserede brødterninger.
|
|
Opskriften er vist 20165 gange,
og udskrevet 408 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Ane - 2009-01-08 15:21:27 Hyldebærsuppe som jeg fik den som barn med brødterninge. Herligt at finde den herinde. Perfekt i koldt vejr og man ligger syg, så findes der ikke noget bedre. Mathilde - 2007-09-23 13:55:07 Dejlig opskrift! Jeg lave den hvert år, når hyldebærene er modne . og den bliver altid en succes! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne