Hjemmelavede tortillachips

Hjemmelavede tortillachips, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Polenta majsmel
500 g.hvedemel
1 lille skefuld olie
 salt
 vand
 
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Kom de to slags mel i en skål, kom olie og salt og kom salt indtil du har samlet det hele i en stor kugle. Den skal være ret fast. Lad den hvile lidt.

Lav små kugler og rul dem hel flade, jeg bruger selv en pasta maskine. Vær omhyggeligt med at rulle dem helt tynde. Når du er færdig med at rulle dem, sæt en stegepande med olie i gang.

Så skal de flade tortillas skæres i 6 dele til at lave de karakteristiske trekanter. Så skal de en tur på panden. Bliv ved siden af, fordi det går stærkt. Kom dem ud på køkkenrulle og drys salt på.

Serveres med guacamole. De færdigstegte chips kan også gratineres i ovnen med lidt ost og chili salsa.





karakterer:
Opskriften er vist 43797 gange,
og udskrevet 524 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-13 10:50:34
der er ikke noget antal med personer det er ikke så godt men de smager sikket godt og de skal være gode til indianer emne i skolen:-):-) mange hilsner signe og Marie 11år (12) som sidder i skolen og griner lige nu P.S. skriv lige antal en anden gang:-)

  -   2007-01-16 11:34:46
Det smager

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget svær at rulle ud, brug helt klart en pastamaskine

  -   2005-01-01 01:01:01
de er så gode