Hvidkålsrouletter
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Put kødet i en skål riv løg og gulerødder ned i put æg og rasp i og hæld lidt mælk ved rør det rundt og smag til med salt og peber (det skal være lige som frikadelle fars).
Kog hvidkålshoved så det bliver mørt (helt blødt så du kan pille bladene af uden at knække dem) tag så bladene og put en klump kød ind i bladet og fold det rundt så det er lukket og bind det så med kødsnor. Læg dem derefter å en middelvarm pande og vend dem ca hvert 3. minut du kan roligt give dem en 18 - 25 minutter; jeg er ikke helt sikker på tiden, men jeg gav mine ca 20 min og de var fine. Med kartofler og sovs lavet i panden med fedtstoffet fra stegningen og vandet du har kogt hvidkålet i. |
|
Opskriften er vist 169661 gange,
og udskrevet 3552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2019-02-20 17:56:52 Man koger dem ca 20 mit efter man har budet dem og så bruner mandem godt med smør 5-7 mit så er det øm Karina - 2013-11-14 19:47:02 Super lækre hvidkålsruller og nemme at lave. Jeg var lidt i tvivl om, hvor længe hvidkålshovedet skulle koges, for at bladene var møre nok. Ca. 15-20 minutter, herefter skar jeg stokenden af og løsnede en 4-6 blade. Hvidkålshovedet puttede jeg retur i gryden og lavede de første kålruller klar til stegning på panden. Hvis man ikke lige har kødsnor, kan almindelig bomuldstråd sagtens bruges. Det smager dejligt med groftrevet gulerodssalat med appelsin i samt kartofler til mums... kirsten larsen - 2013-08-13 16:00:37 hele hovedet i gryden og tag et blad af et af gangen. husk gryden må kun være halvt fyldt med vand, eller er det svært at tage bladende af soesterjonna - 2011-09-24 14:09:49 Det var de bedste hvidkålsrouletter som jeg nogen sinde har lavet Anita - 2010-11-06 19:52:07 Eller med sur/sød sovs.. Mælkesovs, hvor man kommer eddike og sukker i... klasse!!!! Lemvig - 2007-11-18 12:35:42 Billig ret men smager som den rene luksus,kan sagtens bruges som gæstemiddag! Lene - 2007-09-28 09:51:33 Kan evt koges 45 min efter bruning på en pande jettewind - 2005-01-01 01:01:01 lidt syltede tyttebær i sovsen og som tilbehør winnie - 2005-01-01 01:01:01 Jeg koger dem ca15min inden de brunes på en pande |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne