Pandekager med fyld 05
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør mel og æg sammen, pisk så mælken i, tilsæt majsgryn og salt.
Dejen bages til 8 store pandekager (ca. 1 dl. pr. pandekage), som holdes varme i alm. ovn. Kålen snittes, og porrerne skæres i ringe. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i små terninger. Kål, porrer og peberfrugt dampes i vand tilsat salt og peber. Blandingen snurrer i ca. 8 minutter. Majs og skinkestrimler tilsættes og snurrer med et par minutter. Grønsagsblandingen kommes i en skål og pyntes med purløg. Pandekagerne serveres med grønsagsblanding, hytteost og eventuelt tomat-/tacosauce. |
|
Opskriften er vist 128545 gange,
og udskrevet 1476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (26 stemmer) |
|
Kommentarer pia oesten - 2018-03-05 11:06:12 De smager bare super godt mumssss ,det var rigtig lækker mad Per - 2008-10-25 22:07:44 Vi bagte pandekagerne på en pande ca. 32 cm. i diameter og det passede fint, men der skal røres i dejen forud for hver pandekage da majsgrynene bundfælder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne