Hvidkålsgryde 02
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og hvidløg hakkes, og gulerødderne skæres i tynde skiver.
Løg, hvidløg og gulerødder svitses i olien i ca. 5 minutter.
Karryen drysses over.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Blegsellerien skæres i tynde skiver. Begge dele tilsættes og svitses med i nogle minutter. Champignonerne skæres i skiver, squashen skæres i tern, og begge deles svitses med i nogle minutter. Hvidkålen skæres i fine strimler og svitses med, til den er faldet sammen. Fløde og vand tilsættes. Der smages til med salt, peber og sukker. Retten koges i 15 - 20 minutter, til grønsagerne er knap møre. Der jævnes med meljævning. Retten serveres med hakket persille og groft brød |
|
Opskriften er vist 102291 gange,
og udskrevet 1391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2020-04-03 10:08:26 Rigtig dejlig ret. Meget smagfuld. anonym - 2018-11-22 18:39:04 Dejlig ret. Jeg erstattede sukkeret med 2 æbler. Det gav både sødme og let syre. Line - 2005-01-01 01:01:01 Jeg laver indimellem en ret der ligner den her meget. Dog tilsætter jeg også kikærter og serverer ris til. Mums!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne