Syltede asier
Hovedingrediens : Grøntsager - Asier Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Asierne skylles, skrælles, flækkes og udkernes. Drysses med et (godt) lag salt, og står til dagen efter. Tages op og tørres med et viskestykke.
En fladbundet gryde fyldes med ca 4 til 5 cm eddike og lidt sukker (Asien skal være dækket). Når eddiken koger kommes 1/2 skive asie i, og koges medens man langsomt tæller 1-2-3-4-5-6-7-8, og tages op, kommes direkte i et Atamonskyllet glas. Eddiken smides væk. Løgene gives et opkog i vand og pilles. koges i eddike med sukker i 6 minutter. Lægges ned til asierne. Der laves en lille gagepose med krydderier til hvert glas. 1 - 2 buketter dild (efter størrelse) kommes i glasset. Nyt eddike (1 l) koges med sukker (800 g) (smages til). Atamon kommes i, og det hele hældes over asierne. Glasset lukkes til med det samme. Glasset skal stå KOLDT i 14 dage før brug. |
|
Opskriften er vist 168870 gange,
og udskrevet 3537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Verner - 2018-08-06 09:46:32 Vrøvlet opskrift birgit - 2016-03-07 14:56:34 er dine asier blevet for stærke skal du tage krydderierne op efter en måned jeg plejer at putte det i tube gaze så er det nemt at få op Anders - 2015-12-03 18:42:04 Ualmndelig dårlig beskrivelse af fremgangsmåden. Eks hvor meget eddike til løg? Og eks mere 1/2 skive asie koges og eddike smides væk ??? Ny eddike for hver halve skive asie. Ahh. Mon. Jete - 2014-11-06 14:27:20 Hvad gør man år asierne er blevet for stærke? Leon Juvonen - 2014-09-29 19:29:53 2.afsnit i forklaring virker vrøvlet, jeg forstå den ikke?.. Hilsen Leon Elene Nielsen - 2013-09-04 13:23:43 Der menes vel gazepose. For surt at skulle smide gagen i et glas med syltede asier.... gage: løn Lene - 2012-09-20 16:53:40 Hej Emilie Lader du ikke asierne trække et døgn med salt først???? Spørger af nysgerrighed, da det er først gang jeg skal sylte asier :-) Emilie - 2011-10-04 14:50:36 Jeg plejer at sylte alting på samme måde. 2½ dl vand, 2½ dl eddike, 400-500 g sukker, en skefuld nelliker og en skefuld peberkorn gives et opkog. Asien skæres i stykker, lægges i et glas, og lagen hældes over. Så bliver asierne ikke udkogte, men forbliver lidt sprøde. 3xGourmet - 2009-09-03 17:38:02 Opskrift lyder uforståelig i forhold til andre jeg har læst. Ifølge denne opskrift må der skulle bruges ocaner af eddike bare for at sylte en enkelt agurk, men måske er opskriften sponsoreret af De Forenede Eddikebryggerier? anonym - 2005-01-01 01:01:01 der er ikke opgivet mængde på sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne