Syltede squash/zucchini
Hovedingrediens : Grøntsager - Zucchini Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vand og salt koges op og afkøles. Squashen flækkes og skæres i 1 cm brede stykker. Saltlagen hældes over, og det står natten over. Aftørres og lægges i glas. Peberrod skæres i skiver, bland eddike, sukker og hvid peber og kog det op. Peberfrugterne og løget skæres i ringe, og kommes i den kogende lage. Der derefter hældes over Squashen, der står til næste dag. Sies derefter op i en gryde, koges op, skummes og tilsættes atamon, og hældes tilbage over frugterne, det bindes til.
|
|
Opskriften er vist 15698 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne