Braiseret hjerter

Braiseret hjerter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Braiseret hjerter, billede 4 Braiseret hjerter, billede 1 Braiseret hjerter, billede 2 Braiseret hjerter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
680 g.rensede hjerter
2 porer
2 gulerødder
 salt
 peber
 bouillon
 A38 + maizenamel
 
 Tilbehør:
600 g.grøntsager
 
Opskrift:
Udvand grisehjerterne godt i koldt vand og skær dem igennem.
Rens dem godt for sener og lignende. De tørres godt i køkkenrulle og lægges derefter på ovnens rist i en forvarmet alm. ovn 200 grader C i ca. 10 min på hver side, så fedtet smelter af.

Imens renses og skives både porre og gulerødder. Alt kommes nu over i en gryde sammen med bouillon og vand så det dækker. Der tilsættes krydderier. Det simrer under låg til hjerterne er møre. Tag hjerterne op og rør en jævning af maizena og A38. Gryden tages fra kog og jævningen kommes over ( må ikke koge )





karakterer:
Opskriften er vist 55445 gange,
og udskrevet 900 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-14 09:30:00
åh jeg kan se roesnkål ikke porre

  -   2009-03-01 13:59:23
A38 har aldrig været fløde!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en rigtig god sovs.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er svært at lave en flødesovs uden fløde