Braiseret hjerter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udvand grisehjerterne godt i koldt vand og skær dem igennem.
Rens dem godt for sener og lignende. De tørres godt i køkkenrulle og lægges derefter på ovnens rist i en forvarmet alm. ovn 200 grader C i ca. 10 min på hver side, så fedtet smelter af. Imens renses og skives både porre og gulerødder. Alt kommes nu over i en gryde sammen med bouillon og vand så det dækker. Der tilsættes krydderier. Det simrer under låg til hjerterne er møre. Tag hjerterne op og rør en jævning af maizena og A38. Gryden tages fra kog og jævningen kommes over ( må ikke koge ) |
|
Opskriften er vist 55445 gange,
og udskrevet 900 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-14 09:30:00 åh jeg kan se roesnkål ikke porre allan - 2009-03-01 13:59:23 A38 har aldrig været fløde! baand - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig god sovs. nisse - 2005-01-01 01:01:01 Det er svært at lave en flødesovs uden fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne