Gårdmandens pølsegryde
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær middagspølserne i 3 cm lange stykker, rids et kryds (1 cm dyb) i den ene af pølsen med en kniv.
Snit hvidkålen i fine strimler og skær løget ud i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Svits kål og løg i olie og tilsæt gulerødderne sammen med pølserne. Kom timian i kålblandingen sammen med tomaterne. Lad retten småsimrer i ca. 40 minutter og smag til med salt og pynt med friskhakket persille. Serveres med kartofler. Tips: Når pølserne er ridset med et kryds i den ene ende og koges med i kålblandingen folder de sig ud som en blomst, det ser ret sjovt ud. |
|
Opskriften er vist 157689 gange,
og udskrevet 7610 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (91 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-06-07 11:16:55 Hvad kan man erstatte persillen med? momse mad mor - 2012-02-24 19:01:45 den er super god:-) Beth - 2009-02-18 11:20:45 Nem ret, men den smager ikke af meget! :-( joeson - 2008-03-11 11:53:39 også god med røget medister..... Men gav kun pølsen ca 20 min. Marie - 2008-03-03 17:29:37 Smager rigtig rigtig godt og specielt godt til børn da den ikke er speciel stærk.. Dog kan jeg anbefale at man putter noget maizena creme fine eller ligende i hele kålblandingen til sidst - så blir den dejlig cremet og lækker... kirsten - 2008-02-25 14:54:08 kan det passe at pølserne også skal koge med i 40 min. ? momsemor - 2008-01-23 16:19:10 prøv også at lave tomatkål med frankfurtere Kål og løg snittes pølser skæres i skiver alt svitses kort kom ketchup og lidt mælk ved lad simre ca 1 time serveres med kartofler el rugbrød Birgit - 2008-01-21 17:50:03 Uhm - den er altså bare god. Vi har fået den flere gange. Kan også spise ris til - eller bare som den er. Den madglade - 2007-07-04 18:52:26 Hold ferie!!!! Den smager godt, den ret. Hvor stammer opskriften fra? Anbefaler alle den, også de som siger Yvvvvv`ved kål. God ret. Tak! Bjarne K. - 2007-04-17 10:04:43 Rigtig dejlig og velsmagende . Har prøvet med flere slags pølser uden de er revnet , men til gengeld har de åbnet sig som en blomst ligesom på billedet. Elo - 2007-04-16 10:39:56 Jeg hælder lidt snaps og rødvin i retten. gv - 2007-01-22 10:11:46 brug nu de pølser familien kan li`evt. flere forskellige, røget med. er god til det med X-i Mia - 2005-01-01 01:01:01 God ret, jeg brugte pasta til. Rigtig god og velsmagende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne