Indianergryde med pølser 02

Indianergryde med pølser 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Indianergryde med pølser 02, billede 4 Indianergryde med pølser 02, billede 1 Indianergryde med pølser 02, billede 2 Indianergryde med pølser 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.pølser i skiver
1.5 ds.flåede hakkede tomater
300 g.hakkede løg
400 g.gulerødder i skiver
5 fedHvidløg
 oregano evt. frisk fra altankassen
 evt. chili
 karry
 salt
100 g.græsk yoghurt
 evt. en lille skvat kaffe
 
300 g.kogt pasta
 
Opskrift:
Karryen svitses lidt i bunden af en gryde, tilsæt de hakkede løg og lidt vand.
Gulerødder, hvidløg og pølser tilsættes. Hvis du har lidt kaffe tilsættes den nu og koges ind.
Hakkede tomater og krydderier tilsættes, lad simre i ca. 5 - 10 min.

Indianergryden tilsættes græsk yoghurt og smages til med salt.

Serveres med kogt pasta og krydderurter over.





karakterer:
Opskriften er vist 89160 gange,
og udskrevet 2425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-16 20:28:54
Skulle gulerødderne ha' været kogt først? Jeg synes de er lidt for "rå". Ellers en god, hurtig og velsmagende ret.

  -   2013-07-10 06:16:16
Super lækker ret, nem at lave. Tilføjede dog lidt 8% madlavningsfløde i sovsen i stedet for yoghurt

  -   2013-05-14 13:46:08
Ok. Nem at lave. Her kan fyres en masse rester / grønsager af i gryden. Kaffen gør ikke noget godt til retten.

  -   2011-09-13 21:11:09
Kan den egentlig fryses? -tænkte at lave en stor potion og fryse ned

  -   2010-09-08 18:16:51
Den er lækker - tilsatte dog en bouillonterning for lidt ekstra smag..

  -   2009-10-14 02:40:58
Dejligt nemt og smager fantastisk

  -   2008-12-19 12:00:47
hvor lang tid tager det ca at lave?

  -   2005-01-01 01:01:01
virkelig godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem og smager rigtig godt. tak for det