Annis Pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl og kog kartoflerne.
Pil og hak løgene, skær pølserne ud.
Brun fedtstoffet, svits løgene, tilsæt pølser og paprika. Dæmp varmen. Herefter tilsættes kartoflerne i skiver, tomatpuréen og mælken, salt og peber. Kog 5 min. Tilsæt fløde, kog atter 5 min. Drys så purløg over og server. Tips: Det er helt op til en selv hvor meget fløde man kommer i. Der kan sagtens bruges mælk som erstatning til fløden. Men den får ikke den kraftige smag der ellers ville komme ud af det. |
|
Opskriften er vist 340031 gange,
og udskrevet 13746 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (259 stemmer) |
|
Kommentarer Jeppe - Den Lille Landmand - 2022-08-09 19:16:46 Meganem og superlækker opskrift. Bestemt ikke sidste gang den bliver lavet her Else - 2020-10-21 14:53:17 Den bedste jeg har brugt nogensinde Lotte F - 2015-08-28 16:20:08 Den ENESTE opskrift på svensk pølseret jeg bruger! ELSKER DEN! sille - 2015-02-05 16:42:45 Verdens bedste opskrift Sverige - 2014-12-01 23:19:10 Prøv med lidt sennep når der tilføjes tomatpuré - det gør vi i Sverige! Randi - 2014-09-11 18:24:41 Kan man anvende andet end fløde? Nogle bud? Irma Elfinben - 2013-11-25 13:21:39 Kom lidt røget karry i, og det gav en, hvis jeg skal helt udtrykke mig, FABULOUS smag ;-) Det var brilliant! Kronk elskede det! Mvh. Izma. MUUUAAHHAHAHAHHHAAHHHAHAHAHAAHAHAAAA Cloe - 2013-02-19 12:04:11 Kan man godt tage kartoflerne fra og lave ris til i stedet for? ida - 2012-03-17 15:22:05 Den er ALT for våd. Men smager utrolig godt, tror jeg næste gang laver mindre af sovsen næste gang. Nadia - 2011-10-26 12:41:07 Opskriften er rigtig god og fyldig. Nem at lave og saucen kan bruges til mange andre retter... Jeg laver denne ret for anden gang på to uger! anonym - 2011-09-08 10:34:51 Det er bare en rigtig god ret. har lavet den mange gange nu mums Inna04 - 2011-08-07 08:54:15 Jeg har lavet den ret et par gange nu.. Smager dejligt !! klk - 2011-08-03 11:44:55 lavede den , af hensyn yil kaloriene, udelukkende med minimælk, og det smagte rigtig godt. jeg kan kun drømme om hvor skønt det smager med piskefløde - det må da bare være super godt!! Gitte - 2011-04-03 16:42:25 Dette er IKKE Annis Pølseret, det er SVENSK PØLSERET, skrevet af Lotte Haveman i en gammel bog fra 1973, og retten er sikkert ældre. anonym - 2010-11-07 19:31:11 Den er god og nemt og lidt med oregano og meget lidt karry er den hjemme ;) Egon Hestbæch - 2010-01-03 09:57:14 Nu har jeg efterhånden lavet den nogle gange, det er en af mine absolutte favoritter..Spiser den gerne 3 dage i træk Mums..... anonym - 2009-11-23 14:46:11 HELT KLART EDIKE OG SUKKER I,PURLØG VED JEG IK RIGTIG LOL..SÅ HØRE DER VEL OGSÅ BRÆNDEVIN TIL? Gurli. - 2009-10-29 16:08:31 Denne ret smager rigtigt godt, den er hurtig at lave.Jeg kom dog 2 pressede hvidløg i. Arne - 2009-10-12 17:04:08 Den er bare supperlækker men havde ikke nogen pølser da jeg skulle lave den så har brugt torskerogn i stedet for, det var super lækkert kokken - 2009-04-14 10:11:46 prikken over er 2 fed hvidløg Mette - 2009-02-03 18:44:50 Savner man grønt til, er det rigtig godt med dampede ærter. Henrik - 2009-01-28 21:15:43 Jeg tror altså også det er svensk pølseret. Hjemme hos os kalder vi den Bobbe skovsnegls pølseret. john lorentzen - 2009-01-04 16:06:53 en rigtig god ret, dette er en af de bedste hvis ikke den bedste svenske pølseret vi har fået. Rasmus - 2008-12-28 16:10:50 Det er en svensk pølseret, og hva så, hvis man søger en svensk pølseret er det nok fordi man kender den og så kan det F**D*E da være lige meget om den hedder "hennings aflangekødpløseigrissetarme" eller noget andet... hvis man søger en opskrift med pølser er den her perfekt, og får man så gæster der tilfældigvis ved hvad den "rigtigt" hedder så er der også et samtale emne over maden. Jeg giver den top karakter. Lady Bommer - 2008-11-05 12:29:55 tilføjelse fra Lady Bommer. godt med et skavt(stråle)kethup, det giver et ekstra pift, mvh. Lady Bommer Lady Bommer - 2008-11-05 12:25:35 frisk pust med et drys friske purløg, hilsen en kender. Heidi - 2008-09-18 11:57:38 Det er en rigtig lækker ret, som vi laver tit, smager ikke mindre godt på 2.dagen :-) Juhu - 2008-03-17 09:20:08 Det hedder hvis også svensk pølseret Eva - 2007-11-13 11:33:10 Dette er jo "bare" opskriften på Svensk pølseret (er Anni specielt svensk?) bgp - 2007-10-27 16:34:57 Det kan godt være den minder om svensk pølseret, men i min svenske pølseret kommer der Karry og IKKE Paprika Nicolaj - 2007-10-07 17:48:20 den er lidt stærk i samgen og i efter samgen har givet den 5 pint rene´ herning - 2007-09-16 10:50:10 tak for en rigtig god opskrift den smager vidunderlig . til andre læser brug den . nicolaj... - 2007-09-10 13:02:50 den ser lækker ud... og den smager godt.. godt lavet per Annie - 2007-08-15 10:18:36 Uhm, den er god og hurtig at lave. Bliver god hvis man lige kommer en par dl. ærter i. de bedste kokke! - 2007-07-08 17:47:59 det smager okay, men ikke fantastik... den er okay... Camilla - 2007-05-29 13:11:49 synes at der er rigtigt meget kritik om denne ret... måske skulle i bare være glde for at der idet mindste er nogen som gider at bruge deres tid på at lægge en opskrift ind!!! Annemarie - 2007-04-16 17:33:19 Da jeg så den ret sage jeg at det er svenk pølseret. Til Sara - 2007-04-16 00:42:18 Jeg har lavet denne "Svensk pølseret" mange gange og kommer aldrig fløde i den. Kun mælk og den bliver lækker alligevel Lundberg - 2007-01-27 18:50:40 Den er god når man får uventet besøg og det eneste man har i fryseren der er hurtigt .. sara - 2007-01-24 12:32:40 cNu har jeg kigget på den opskrift i lang tid, men er blevet ved med at vende tilbage. Nu har jeg så prøvet den og kan give en ordenlig kommentar. God, men jeg puttede ikke så meget fløde i. Og i en familie som min på 4 personer, spiste det ad to aftener. Så der er ca. til 7 personer. Slagteren - 2005-01-01 01:01:01 Det er en tro kopi af "Svensk pølseret" Har lavet tronsvis af den....Men det gør den jo ikke ringere, den er bare hittet Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne