Engelsk bøf med hvide kartofler og bløde løg
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksefilet eller oksemørbrad bankes let og brunes af på en meget varm pande i smørret.
Krydders med salt og frisk kværnet peber.
Steges ca. 3 min på hver side der skrues ned for varmen efter bruning af bøfferne.
Hertil serveres hvide kartofler og bløde løg samt agurkesalat. |
|
Opskriften er vist 164614 gange,
og udskrevet 7353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Mahmut - 2009-12-28 14:30:11 Det lyder godt vil prøve det der hjemme ville også så gerne lave det helt perfekt og det kan jeg nu det lyder ikke dårligt Jose - 2007-02-16 16:26:29 Der har vi en rigtig opskrift på engelsk bøf, som det skal laves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne