Indisk couscous

Indisk couscous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     
Indisk couscous, billede 4 Indisk couscous, billede 1 Indisk couscous, billede 2 Indisk couscous, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Couscous Couscous er fremstillet af hvede. Kernerne afskalles, koges og presses gennem en sigte, hvorefter det tørres. Den dampkoges og anvendes som løse ris.
   
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Spidskommen, stødt
1 tsk. Chili, stødt
1 tsk. Oregano, tørret
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Opskrift:
Kog 1 l vand med hvidløg, spidskommen, chili, oregano og bouillonterningerne.

Hæld bouillonen over couscoussen og rør rundt. Vent 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 84199 gange,
og udskrevet 1432 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7663 (1824 kcal)
KJ pr. Pers. 1915 (456 kcal)
Vægt ialt 1528 gram
Vægt pr. Pers. 382 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 23.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-06 22:40:00
Ja bouillonen skal bare lige koges op.

  -   2010-01-12 02:54:31
Uhh var bange for at lave fejl, da der hverken står kogningstid på boulionnen, eller hvordan hvidløgene skulle hakkes. Men uhhhm en lækker opskrift. Jeg tror den er svær at lave forkert.. Første gang jeg laver cous cous. TAK!