Majspandekager med kødfyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Majs Indsendt : Red : |
|
|
Pandekager:
Rør mel og mæl sammen. Rør salt og æg i. Smelt margarinen og rør det i dejen. Bag pandekager af dejen, de skal bages, så de er lyse på begge sider. Fyld: Svits løgene i margarinen i en gryde. Smid oksekødet i og svits et par min. Tilsæt tomatpuré og krydderier og lad det småkoge i 10 min. Smør et ovnfast fad. Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i fadet med sammenføjningen nedad. Smør dem lidt på oversiden. Bages i ovnen i 10-15 min. ved 225°. |
|
Opskriften er vist 26643 gange,
og udskrevet 997 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2005-01-01 01:01:01 revet ost ovenpå ville være godt Anja - 2005-01-01 01:01:01 Lidt tilbehør kunne være en god gang salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne