Shawarma lammekød

Shawarma lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Shawarma

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 lammekød
 
 Lage:
5 dl.yoghurt naturel
2 skefuldesalt røres godt i
1 citron, saften heraf
2-5 fed knust hvidløg
1-2 tsk.chilipulver
1-2 skefuldGaram Masala
1 skefuld spidskommen
 
 
Opskrift:
Kødet skæres rent for fedt og puds, prikkes grundigt med en gaffel og lægges i lagen i 1-2 dage. Anbringes i ovnen på en rist (husk bagepapir under) i 4-6 timer ved svag varme (150°). Hvis man trænger til variationer kan de to sidste krydderier eventuelt helt eller delvis erstattes af Dhanya eller Korma mix, som er en sødtduftende krydderiblanding.

Servering
Serveres med ris og salat.

Tips:

Vær opmærksom på at det ikke fremgår tydeligt af opskriften om skefulde er tsk. eller spsk.

Jeg vil mene det er spsk. da chilien er angivet til tsk. og jeg vil være meget taknemmelig hvis der sider en derude bag skærmen der ved om det er det ene eller det andet kunne skrive en komentar til opskriften.





karakterer:
Opskriften er vist 19402 gange,
og udskrevet 403 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-10 17:31:07
Hej Søren Jeg mangler en anvisning på, hvilken del af lammet, der er tale om. Hvor store stykker? 4-6 timer er jo lang tid, så der er jo nok ikke tale om culotten eller mørbraden.

  -   2007-06-08 13:58:34
mht. salt er der tale om tsk. - ellers ALT for salt. Mht. Garam Masala er det fint med spiseskefulde. Foretrækker en knivspids spidskommer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er spiseskeer der menes,

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager helt vildt godt!!!!!!!!!