Foccacia med kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Mos kartoflerne og rør dem med lunkent vand og gær. Tilsæt melet, men hold lidt tilbage. Ælt dejen igennem, til den er blank og sej og kom efterhånden resten af melet i.
Del dejen i 6 stykker og tryk dem ud i flade brød som en kagetallerken. Læg dem på bagepapir på en bageplade (tæt). Læg et fugtigt viskestykke over, og lad brødene hæve ved stuetemperatur ca. 1 time. Pensles med olie og bages 15 min. ved 225 grader på midterrillen. Serveres f.eks. som tilbehør til pastaretter. |
|
Opskriften er vist 32558 gange,
og udskrevet 724 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne