Gratinerede jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits jomfruhummerhaler, hakket hårdkogt æg, hakket dild, sennepspulver og sennep. Spæd med fløde og smag til med salt og peber.
Fyld ragouten i fire ovnfaste portionsskåle og drys med reven ost. Sæt dem i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn, til overfladen er gylden – ca. 5 minutter. Serveres med varme flutes. |
|
Opskriften er vist 96611 gange,
og udskrevet 2117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer P Vang P - 2016-07-18 08:43:44 Denne opskrift er bare helt gourmet, fantastisk intens i smag. Jeg serverede den med artiskok, som sammen blev en hel oplevelse. Bruno og Anny - 2013-02-05 17:08:42 Meget lækkert.bliver rost til skyerne,nemt at tilberede. lena - 2012-12-19 11:22:27 Havde ikke hummerhaler, så jeg prøvede med kinarejer. Det gav også et fantastisk resultat. Mine gæster bad om at få den forret næste gang, de kommer. Og så er den simpel og let at lave. Brian og Lena - 2012-03-24 11:11:58 Meget lækkert - simpel og let at finde ud af ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne