Walesstang 02

Walesstang 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2.5 dl.vand
125 g.margarine
125 g.hvedemel
0.125 tsk.salt
1 tsk.sukker
4-5 æg
 
 Pynt:
 glasur, rød Leda pyntegelé
 
Opskrift:
Afbagt dej:
Vand og margarine gives et opkog. Gryden fjernes fra varmen. Melet hældes i på én gang under kraftig piskning. Afbagningen varmes igennem, til dejen slipper gryden. Salt og sukker røres i. Æggene piskes sammen og dryppes i under stadig piskning - enten straks, når dejen er bagt sammen - eller når den er helt kold. Dejen kan blive tynd, hvis æggene røres i en halvvarm dej. Dejen tilsættes æg, til den er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående. Dejen fyldes i en sprøjtepose med stor åbning og sprøjtes ud på smurt plade - evt. på en ubagt mørdej. Dejen kan også lægges tæt med to spiseskeer.

Bagetid i forvarmet ovn: ca. 30 min. ved 200 gr. Walesstangen pyntes med glasur og striber af Leda pyntegelé.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Walesstang

karakterer:
Opskriften er vist 28722 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu