Walesstang
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C. alm. ovn.
Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske. Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde. Lad dejen afkøle lidt. Pisk æggene let sammen et ad gangen. Tilsæt æg lidt efter lidt. Rær med elpisker hver gang. Sprøjt dejen ud til en stang. Sæt pladen midt i ovnen. Bagetid 20-30 minutter. Se ikke til kagerne de første 15 minutter. Klip walesstangen op i siden, så snart den er taget ud af ovnen. Så bliver den ikke blød. Walesstangen kan fyldes med flødeskum blandet med kagecreme (halvt af hver). Pyntes med glasur og hakkede nødder. |
|
Opskriften er vist 231618 gange,
og udskrevet 3543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (135 stemmer) |
|
Kommentarer Kate - 2019-07-26 09:18:19 Gav den 45 min og åbnede første gang efter 40 min...den ser fin ud Cecilie Nielsen - 2017-07-13 14:25:02 Min familie og jeg elsker denne opskrift og jeg laver den næsten hver søndag. Den er nem at gå til og enkel, selv for mig som ikke er den store bager (12 år) Joan Nissen - 2017-04-12 07:18:42 Den bedste waelsstang jeg har smagt. Alle kan li den og elsker hver gang jeg bager denne kage. Isør mine børn og min Mand, kan ikke få nok af denne kage. :) Joan Nissen - 2017-04-12 07:15:39 Jeg har nu bagt denne waelstang mange gange, og kan varmt anbefale den. Mine børn og især min Mand er vil med denne kage. :) Carlo - 2016-05-13 19:34:52 Denne opskrift passer overhovedet ikke Heidi - 2016-02-20 12:00:38 Fungerede slet ikke for mig, efter 30 minutter var den stadig dej inden i. Nu prøver jeg lige at gi den 10-15 minutter mere. Øv øv Brian Hansen. Bagersvend ! - 2015-04-10 19:32:49 I skriver ikke at når der røres sammen(vand og margarine evt smør) og melet tilsættes så SKAL det ( RISTES AF ) som det hedder og der gælder det om at få det hele ristet på 1 gang hvor det afkøles lidt føe æggene slås ud i det et af gangen til dejen ( STÅR ) på fingeren når du dypper fingerryggen ned i det og vender den om skal der være en pæn spids top !! så er dejen god!. Venligeste Hilsner Brian rene Hansen. Marianne Søgaard - 2015-01-24 22:24:17 Med lidt syltetøjsklatter til pynt er den lige til et tital - Mums den kage glade - 2013-11-16 13:05:14 er den fryse egnet Cecilie - 2013-11-09 15:31:21 En god idé at si melet i dejen, da det er irriterende med de små klumper mel der kan ligge. :-) Er i gang med at bage lige nu, og ind til videre er det en super nem og god opskrift. :-) simone - 2013-02-06 20:47:27 super god opskrift, menget nem og lige til og den bliver så lækker og BLØD som den skal være!!! julie - 2012-11-16 12:16:25 kom gerne 50 g mere mel i så dejen er, nemmer at arbejde med Per - 2012-09-13 14:23:04 Put gerne 1 tsk. sukker i dejen. The Good Cooker :D - 2009-03-18 12:26:10 Super god opskrift.... elsker waleskage:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne