Spædlam med spinatpasta

Spædlam med spinatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Spædlam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lammekølle af spædlam (ikke over 1 kg)
25 g.smør
 salt
 peber
 
 Confit af forårsløg:
24 fineforårsløg
3 dl.lammebouillon
0.5 dl.tør hvidvin
0.5 porre
0.5 gulerod
10 cherrytomater
50 g.smør
300 g.frisk spinatpasta
1 hånd fuld basilikum
 lidtsmør
 
Opskrift:
Krydr lammekøllen med salt og peber, pensl den med smør og steges således: 15 minutter ved 300 o, derefter hviler køllen 10 - 15 minutter.

Så steges køllen videre 15 - 20 minutter ved 200 o. Lammekøllen skal endelig hvile 10 minutter inden den skæres ud.

Til confitén sauteres de grofthakkede forårsløg og grønsager, de må ikke tage farve. Hvidvinen og 1/2 dl lammefond/bouillon tilsættes, det koger ind til det næsten glaserer sammen med løgene.

Løgene tages forsigtigt op, resten af lammefonden tilsættes, det koger op og de hakkede tomater piskes i. Lad det koge småt til det jævner - pisk derefter det kolde smør i.

Kog pastaen efter anvisningen. Hæld vandet fra og rør smør og finthakket basilikum i.

Lammekøllen skæres i fine skiver og anrettes smukt på et varmt fad med urtenudler og cofiten.





karakterer:
Opskriften er vist 7899 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu