Fyldt ribbenssteg
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Indsendt : Red : |
|
|
Bed slagteren fjerne ben og brusk og skære en lomme i kødets længde samt ridse sværen. Riv appelsinskallen fint og pres saften. Hak pinjekernerne groft ogg løget fint. Rør kødet til fars med alle ingredienserne. Lad farsen trække i køleskabet 10-15 minutter. Fuld farsen i stegen med en ske og hold åbningerne med kødnåle. Drys sværen med groft salt ned mellem hver svær. Læg stegen på risten i en bradepande og sæt den midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader. Lad kødet stege ca. 1 3/4 time til det er mørt og gennemstegt. Check med en kødnål, kødsaften skal være klar.
Lad stegen hvile utildækket 20 minutter inden den skæres i skiver.
Kan også serveres kold.
|
|
Opskriften er vist 19171 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne