Sørens gullaschsuppe på kødfars
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løgene og steg dem i smør i en stor gryde. Strø paprika over. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater og bouillon. Lad det koge op. Kom det hakkede kød i lidt af gangen. Rør godt så det smulder. Tilsæt kartofler og peberfrugt. Kog i ca. 15 min. til kartoflerne er møre. Tilsæt mælk og smag til med salt og peber.
Suppen serveres rygende varm med rigeligt hakket persille drysset over. |
|
Opskriften er vist 21690 gange,
og udskrevet 770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe Skov - 2017-04-21 19:01:50 Hyggelig og hurtig suppe. Selv det unge mennesker i familien kunne lide den. Har man problemer med at kalde den gullaschsuppe, kan man jo kalde den husmandsgullaschsuppe. Lars - 2012-12-23 05:34:32 Man kan da ikke lave Gullaschsuppe på kødfars/hakket kød. En Gullasch laves af tern af oksekød. Alt andet kan ikke være berettiget til at bære betegnelsen Gullasch! Og Tomat/pure hører ikke hjemme i en Gullasch, Men det er sikkert en helt fin suppe af en eller anden art... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne