Strauss kager
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Makronbunde:
Hak mandlerne fint. Pisk æggehviderne stive med sukker, fold forsigtigt de finthakkede mandler og flormelis i. Put massen i en sprøjtepose og sprøjt aflange stænger 10x4 cm. eller små runde cirkler ca. 7 cm. i diameter. Bag dem i ca. 30 minutter ved 125 grader C. alm. ovn. Makronen skal være blød indeni, men sprukken udenpå når den tages ud af ovnen. Hvis du ønsker mere sprød bund kan de gives dobbelt tid ved samme temperatur. Hvis bundene sider fast på bagepapiret kan de tørres med en fugtig klud underneden. Makronbundene smøres med hindbær eller abrikosmarmelade. Piskefløden piskes stiv og sprøjtes på kagerne, hvis runde skal det sprøjtes op i en top. Overtrækkes med smeltet nougat rørt op med palmin. |
|
Opskriften er vist 34630 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-12-03 15:43:27 Vi smelter nougat og palmin over vandbad og lader det køle noget ned igen dog uden det stivner. Kagerne med flødeskum 5 minutter i fryseren og så 1 af gangen på rist over en skål hvor vi forsigtigt hælder nougat. Herefter tilbage 5 minutter i fryseren. Fortsæt på denne måde til der ikke er mere nougat vi gør det 2 gange. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne