Karrykrydret svinekød med æbler og tomat

Karrykrydret svinekød med æbler og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.svinesmåkød
50 g.margarine
1-2 tsk.karry
0.125 tsk.cayennepeber
1 spsk.finthakket løg
3 spsk.hvedemel
2.5 dl.suppe
0.5 dl.fløde
1 tsk.salt
4-5 syrlige æbler
4 tomater
 
Opskrift:
Kødet skæres i strimler. Karry, cayenne og løg svitses 5 min. i margarinen. Kødstykkerne blandes i og svitses med, til de er gyldne. Melet drysses over. Suppe og fløde spædes i. Saucen koges igennem og smages til med salt. Vaskede æbler skæres i både uden kernehus, de lægges som en vold i kanten af et smurt, ildfast fad. Kødstuvningen hældes i midten. Tomaterne skoldes, flås og skæres i både, der lægges på æblerne. Fadet sækkes med låg eller folie og stilles 1 time i ovnen ved 165 gr. Pasta eller løse ris serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 25746 gange,
og udskrevet 1017 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu