Finker 02
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Hjerte og leverstykke skylles, tørres og dækkes med kogende vand tilsat salt. Indmaden koges mør under låg.
Suppen sies fra. Indmaden hakkes på bræt eller males gennem kødmaskinen og bringes atter i kog i suppen. Skrællede, ituskårne æbler tilsættes og koges med 5 min., til æblerne er møre. Hvedemelsjævning røres i. Stuvningen smages til og farves med kulør. Fedte grever tilsættes. Af denne portion bliver ca. 1 liter finker. Spises varme med groft rugbrød eller stegte kartofler og syltede rødbeder. Tips: Finker kan gemmes 5 dage i køleskab eller nedfrosset ca. 1 måned. |
|
Opskriften er vist 17078 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2012-01-27 17:49:49 Smager dejligt. God gammeldags ret. Et drys timian skader ikke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne