Kiwi og mintis med champagne og biscotti
Hovedingrediens : Frugt - Kiwi Højtid: Nytår Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Isen:
Kog mælk og sukker op. Tag gryden fra varmen og læg minten i. Lad det trække mindst 6 timer og gerne natten over. Sigtes. Fryses i maskine eller i en skål, som under indfrysningen røres i med piskeris, så sorbeten ikke fryser til en hårdklump. Kiwien skrælles og hakkes, kommes i en skål. Dejen til biscottierne, kan forbedredes dagen i forvejen. Pisk sammen æg og blomme med sukkeret. Vend resten i og opbevar denne dej i køl. Sprøjtes ud med sprøjtepose uden tyl. på smurt bagepapir og bages/tørres i ca. ½ time med 160 grader. Skæres i tykke skiver, når det er afkølet. Serveres bedst samme dag, men kan opbevares et par dage i lufttæt skål. Når isen skal serveres kommes kiwien i bunden af kolde glas eller skåle. En god kugle is kommes i glassene, lidt fint strimlet mint og et skvat champagne. Servere biscottierne til. |
|
Opskriften er vist 18060 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne