Keftedes
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg hakkes.
Kødet røres med løgene, rasp, persille, citronskal, vand, æg, salt og peber.
Farsen hviler køligt ca. 1 time.
Formes til ca. 30 små aflange boller der steges på panden i margarinen. Panden rystes nogle gange under stegningen, så bollerne bevare faconen. Stegetid 6-7 min. Serveres med Pasta og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 25159 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne