Frozen yoghurt - Hjemmelavet yoghurtis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Drøn halvdelen af yoghurten i en sigte med et rent klæde i 12 timer i køleskabet.
Derefter røres den drænede yoghurt med resten af yoghurten, akaciehonning og kornene fra vaniljestangen. Æggehvider og rørsukker piskes stift og vendes derefter forsigtigt i yoghurten. Hældes i en skål og stilles i fryseren. Bør røres i ca. hver time indtil stivnet, så bliver isens konsistens bedst. |
|
Opskriften er vist 47358 gange,
og udskrevet 754 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (174 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne