Kyllingefarsbrød med ovnkartofler og grønt

Kyllingefarsbrød med ovnkartofler og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Kejl

Indsendt :      Red :
Kyllingefarsbrød med ovnkartofler og grønt, billede 4 Kyllingefarsbrød med ovnkartofler og grønt, billede 1 Kyllingefarsbrød med ovnkartofler og grønt, billede 2 Kyllingefarsbrød med ovnkartofler og grønt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Kød:
500 g.hakket kylling
1 pakke sliced bacon
0.5 ds.hakket eller flåede tomater
1 løg
4 fedhvidløg
100 g.hvedemel
 Salt
 peber
 
800 g.Kartofler
0.5 dl.Olie
 Salt
 peber
 
 Grønt:
1 Broccoli
1 bdt.Grønne asparges
250 g.Champignon
125 g.Mini majs
0.5 dl.olie
2 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Kød:
Sørg for at dræne kødet godt, ellers bliver farsbrødet vandet og kan ikke holde sammen.
Kødet kommes i skål, blend tomat, løg og hvidløg og tilsæt kødet. Salt og peber i og mel til det er fast. Formes til et farsbrød og baconen kommes ovenpå. Laves i ovnen ved 200 grader i cirka 45min.

Kartofler:
Skrælles og skæres i stave. Kommes i fad med lidt olie, salt og peber. Laves i ovnen i cirka 30 minutter.
Grønt:
Det grønne blandes med lidt olie og soya. Laves i ovnen i cirka 20 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kyllingefarsbrød

karakterer:
Opskriften er vist 38465 gange,
og udskrevet 482 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-08-19 16:18:06
Jeg kommer altså mel i min fars - men også æg og så ville jeg ikke putte så meget væde fra tomaterne ved - evt. bruge tomatpasta i stedet - hvis farsen bliver for vandet.

  -   2015-02-21 17:05:56
Denne ret mangler da mange krydderrier og man kommer IKKE Mel i en Fars, det er Havregryn eller Rasp og gerne lidt Fløde.