Lækre tynde pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Mel, salt og sukker blandes og røres til jævning med mælken. Herefter tilsættes æggene, og det hele piskes godt. Dejen kan evt. trække 1/2 time i køleskabet.
En pande varmes godt op, og lidt margarine smeltes på panden. pandekagerne bliver mere sprøde, hvis de steges i lidt mere margsrinesrine, men kan bages på en næsten tør pande. Ca 1/2 dl. (afhængig af pandens størrelse) dej hældes på panden, og fordeles over hele panden i et tyndt lag. Er der kommet for meget på panden, Kan det hældes tilbage i skålen. Pandekagen bages til den er gylden på undersiden inden den vendes, da den ellers let revner og går i stykker. Når den er gylden på begge sider lægges den på en tallerken, med et grydelåg over. Serveres med æblemos, is, syltetøj eller sukker. Tips: Smager også rigtig godt næste morgen, smurt med smør, og drysset med sukker. |
|
Opskriften er vist 36764 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (86 stemmer) |
|
Kommentarer Ip - 2016-09-23 15:34:29 Den er godt nok flydende frk.Jørgensen - 2013-04-01 11:38:35 Stor succes da jeg bagte dem. De er lette at bage, og både sprøde og lækre. Skabte glæde hos gæsterne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne