Chili Cheese Tops
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Mikkel Borre Indsendt : Red : |
|
|
Smelt ost på lav varme under konstant omrøring for at undgå at den brænder på. Når osten er halvt smeltet hakkes jalapeño groft og lægges i osten. Massen lægges i fryseren i ca. 15 minutter. Den tages op, formes til kugler i passende størrelse og paneres. Den puttes tilbage i fryseren i ca. 2 timer, indtil osten og paneringen er hård. De tages op og paneres endnu en gang, evt. 2 gange, til de er dækket i panering. De lægges tilbage i fryseren i ca. 1 time og er nu klar til at blive friteret. Opvarm olie og fritér til de er gyldenbrune.
Tips: Kuglerne skal tø op inden de friteres, ellers bliver paneringen brændt og osten forbliver frossen. For at finde ud af om olien er varm nok, sættes en tændstik ned i den og hvis det syder om den, er den varm nok. |
|
Opskriften er vist 21868 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne