Fyldige pandekager
Indsendt af : Alina Maskaeva Indsendt : Red : |
|
|
I en skål tager du æg i, derefter sukker. I stedet for at piske det, brug en piskeris til at blande det.
Derefter hæld 2 dl mælk i, og bland det godt. Put så derefter hvedemel i, lidt efter lidt. (Vær ikke bange for at dejen bliver alt for klistre - agtig, det er meningen) Held nu det sidste af mælken i (3 dl) og bland det rigtig godt. Dejen vil nu blive flydende. Tag nu 3 spiseskeer olie i. Bland alt sammen. Nu er du klar til at lave pandekager Tips: Denne opskrift er fantastisk. Jeg plejer altid at lave pandekager efter opskrifter herinde på alletiders kogebog, dog fik jeg lyst til at sammenligne det med en russisk opskrift. Jeg er selv russer, så jeg tænkte på at lave russiske pandekager og se om der var en forskel. DET VAR DER! Har aldrig smagt bedre pandekager i mit liv. De er så fyldige og samtidigt så tykke i det. Smid gerne en kommentar, eller hvis i har spørgsmål |
|
Opskriften er vist 3901 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne