Vafler med havregryn
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : nej Indsendt af : jette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
bland mælk og havregryn og lad det trække nogle minutter.
rør de øvrige ingredienser i med et piskeris. bages på vaffeljern trin 4 på min model. brug 1 dl dej pr plade. Tips: Der bliver ca. 6 hjertevafler. Vaflerne er lette og sprøde og smager dejligt med flormelis, marmelade og en kugle is til. |
|
Opskriften er vist 42538 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Bare mig - 2014-12-04 14:45:44 Jeg tilsatte en skefuld meget fintrevet appelsin, det gav en dejlig smag, men jeg havde bøvl med at de ikke ville slippe vaffeljernet, om det er pga dej eller vaffeljern,ved jeg ikke. Nina - 2013-03-21 14:08:11 Super gode, nemme at lave og smager dejligt. Jeg bruge dog et æg i dejen Pia - 2013-01-11 18:27:52 Brugte dem da vi havde børnehaven på fødselsdags besøg, det var et hit! Ulla - 2012-12-29 07:13:52 De smager rigtig godt, man kan slet ikke smage, at der er havregryn i. Børnene elsker dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne