Peberfrugtmousse

Peberfrugtmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 Husblas, blade
1 skalotteløg
150 g.tomater
0.5 tsk.salt
 Peber
1 rød peberfrugt
5 dl.A – 38, ymer eller andet surmælksprodukt
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Læg husblassen i blød i ca. 5 min i koldt vand.

Fyld:
løg, tomater, salt og peber i foodprocessor og findel det til mos Skær peberfrugten i store stykker Knus vandet fra husblassen, smelt den ( evt. i mikrobølgeovn 450 W i ca. 20 sekunder ) og afkøl den med et par skefulde A – 38 / ymer. Fyld peberfrugt, husblas og resten af A – 38 / ymer i foodprocessoren og hak / bland, til peberfrugten er groft hakket.

Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i moussen

Hæld moussen i en form (ca. 1 liter) og lad den stivne på køl i 1 – 2 timer. Kan eks. laves dagen før

Serveres som forret – portionsanrettet på stor tallerken. På en bund af krølsalat / frisesalat lægges et par skefulde pebermousse, 1 – 2 skiver røget hellefisk, 1 – 2 spsk stenbiderrogn, 3 – 4 store rejer, citronbåd, dild og sherrytomat

Groft brød serveres til





karakterer:
Opskriften er vist 9754 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu