Peberfrugtmousse
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblassen i blød i ca. 5 min i koldt vand.
Fyld: løg, tomater, salt og peber i foodprocessor og findel det til mos Skær peberfrugten i store stykker Knus vandet fra husblassen, smelt den ( evt. i mikrobølgeovn 450 W i ca. 20 sekunder ) og afkøl den med et par skefulde A – 38 / ymer. Fyld peberfrugt, husblas og resten af A – 38 / ymer i foodprocessoren og hak / bland, til peberfrugten er groft hakket. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i moussen Hæld moussen i en form (ca. 1 liter) og lad den stivne på køl i 1 – 2 timer. Kan eks. laves dagen før Serveres som forret – portionsanrettet på stor tallerken. På en bund af krølsalat / frisesalat lægges et par skefulde pebermousse, 1 – 2 skiver røget hellefisk, 1 – 2 spsk stenbiderrogn, 3 – 4 store rejer, citronbåd, dild og sherrytomat Groft brød serveres til |
|
Opskriften er vist 9754 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne