Pandekager med fyld (NEMME)

Pandekager med fyld (NEMME), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke frysegnet

Indsendt af : Chanett Pedersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekagedej:
6 æg
6 dl.mælk
6 dl.hvedemel
2 spsk.sukker
2 tsk.vaniljesukker
80 g.margarine (så man ikke skal ha' fedtstof på panden)
 
 Fyldet:
350-500 g.oksekød
1 ds.hakket/flået tomater (400g)
2 ds.tomat puré (140g)
4 gulerødder
1-2 løg - Alt efter størrelse
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pandekagedejen:
Alt tørt blandes sammen, derefter tilsættes æg, mælk og margarinen. Herefter laves de på en pandekagepande.

Fyldet:
Oksekødet brunes med løgene og gulerødderne, som er revet på et rivejern. Når alt kødet er brunt, tilsætte de hakkede/flået tomater og tomat puréen, det bringes i kog på høj varme, herefter tilsættes der salt og peber, som skal smages til.

Lad kødsovsen køle af og lav resten af pandekagerne imens, sæt ovnen på 200°C. Når alle pandekagerne er lavet, lægger du fyldet på midten af pandekagen og fordeler det ud til kanterne, derefter rulles de og lægges på en bradepande, dette gentager du til der ikke er mere kødsovs. Der vil være 4-7 pandekager til overs, alt efter hvor stor en pande du har brugt.

Lidt frisk salat er rigtig lækkert til!
Bon Appetit.





karakterer:
Opskriften er vist 8511 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu