Pandekager med fyld (NEMME)
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Ikke frysegnet Indsendt af : Chanett Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Pandekagedejen:
Alt tørt blandes sammen, derefter tilsættes æg, mælk og margarinen. Herefter laves de på en pandekagepande. Fyldet: Oksekødet brunes med løgene og gulerødderne, som er revet på et rivejern. Når alt kødet er brunt, tilsætte de hakkede/flået tomater og tomat puréen, det bringes i kog på høj varme, herefter tilsættes der salt og peber, som skal smages til. Lad kødsovsen køle af og lav resten af pandekagerne imens, sæt ovnen på 200°C. Når alle pandekagerne er lavet, lægger du fyldet på midten af pandekagen og fordeler det ud til kanterne, derefter rulles de og lægges på en bradepande, dette gentager du til der ikke er mere kødsovs. Der vil være 4-7 pandekager til overs, alt efter hvor stor en pande du har brugt. Lidt frisk salat er rigtig lækkert til! Bon Appetit. |
|
Opskriften er vist 8511 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne