Grundopskrift Pandekager
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : JanHan Indsendt : Red : |
|
|
1. Vej mel af i den primære skål og tilsæt heri sukker og salt. Bland med piskeris.
2. I den sekundære blandes piskes mælk og æg sammen til en ensartet masse. 3. Rør nu mælk-æggeblandingen i melet lidt af gangen. Rør til en klumpfri dej. 4. Tilsæt det flydende fedtstof og rør lidt rundt. Hermed behøver vi ikke komme fedtstof på stegepanden. 5. Hæld dejen i en kande og lad den hvile i 30 min. i køleskabet. Hvis du ikke har en kande kan du bare lade dejen hvile i skålen og bruge et deciliter mål eller en opøserske til at hælde fra. 6. Sæt en pande over på middelhøj varme. 7. Rør dejen godt sammen inden bagningen. 8. Hæld lidt af dejen midt på panden og drej panden rundt så dejen dækker hele panden. 9. Pandekagen vendes når gyldenbrun. 10. Pandekagen skal have lidt kortere tid på den anden side. 11. Når en pandekage er færdig, lægges den på en tallerken med en tallerken (med bunden i vejret) som låg. 12. Nyd de varme pandekager. |
|
Opskriften er vist 11612 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne