Gule ærter
Hovedingrediens : Bælgplanter - Gule ærter Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ørgaard Indsendt : Red : |
|
|
Dagen før:
Spidsbryst, bacon, kraftben og frisk timian koges med salt og grøntsagsterning i de 5 l vand. Kødet tages op efterhånden som det er kogt mørt. Suppen sies, gryden rengøres, og suppen hældes tilbage i gryden. Møllerens Gule Ærter tilsættes (se kogetid på pakken). Smages til med salt, peber og tørret timian. Inden servering: Medister steges i ovn eller på pande. Kødet varmes i ovnen. Porrer skæres i ca. 1 cm. tynde ringe og gulerødder skæres i skiver. Koges møre. Kogevandet gemmes til fortynding af suppen. Kødet skæres i skiver og pølsen i passende stykker. Serveres efter suppen med kogte kartofler, sennep og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 29471 gange,
og udskrevet 599 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lissen - 2016-02-11 17:07:39 Det er godt og nemt at lave, lidt dyrt måske, men du behøver ikke så meget kød, spørg familien hvad de bedst kan lide, så får du ikke skældud og vrængen på næsen af dit store stykke arbejde. Kan sagtens spises i 2 dage, eller frys det, til en dag du har travlt. Bente K. - 2015-10-31 23:30:31 I vores husholdning er vi bare to personer, derfor halverede vi kødportionen og grøntsagerne til førstedagsportionen. Der er også rigeligt til andendagsportionen. Smager dejligt med rugbrød og sennep. Birgitte L. - 2014-01-22 18:59:07 Vær opmærksom på at der i denne opskrift er beregnet 500 g kød pr. person!!! selvom det svinder lidt er det alt for meget. Har selv brugt ca. 200 g pr. person og det er nok da der jo er mange grøntsager. Ellers en ok opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne