Krebinetter 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Børge fra Hørve Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form det hakkede kød til krebinetter og krydr dem med salt og peber på begge side. Vend dem herefter i mel, så æg og til sidst rasp.
Steg dem først cirka 5 minutter på hver side så de tager godt farve, skru herefter ned for varmen og steg dem yderligere 15 min til de er stegt helt igennem. |
|
Opskriften er vist 28606 gange,
og udskrevet 607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne