Amerikanske pandekager 11
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Larsfrou Indsendt : Red : |
|
|
Rør mælk, olie og æg sammen i en skål med en gaffel. Rør mel, sukker, salt og bagepulver i en anden. Bland inholdet af de to skåle og rør det sammen med en ske. Hæld en lille klat ud da pandekagerne hæver meget. Vendes når bobler kommer til syne. Lav pandekager til der ikke er dej mere.
Tips: Amerikanske pandekager er tykkere og mere svampede end almindelige pandekager. |
|
Opskriften er vist 8750 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-21 08:29:31 Kan man også bruge almindelig mælk som minimælk og letmælk? hilsen D:A:L |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne